Over ons

Missie & visie

Iedere dag zijn wij op zoek naar de juiste match. Of het nu gaat om een werkzoekende of een bedrijf wat zoekt naar een oplossing voor een arbeidsprobleem. De juiste werknemer inzetten daar waar vraag is naar iemand met zijn/haar kwaliteiten. Op deze manier daadwerkelijk meewerken aan een optimaal resultaat voor uw onderneming.

Naast de werknemer is natuurlijk de organisatie uiterst belangrijk. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring en schaven continue aan onze processen. Dit om de ook altijd wijzigende vraagstukken adequaat op te kunnen blijven lossen.

Bekijk onze specialisme

Grondwerk

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen voor ongewenste verrassingen te staan. U compleet ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.

Glasvezel aanleg

Tegenwoordig is internet niet te weg te denken thuis en op het werk. Glasvezel speelt daarin een belangrijke rol. Onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van Glasvezel aanleg maakt ons de beste en juiste keuze voor uw project.

Elektriciteit aanleg

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast, onze vakmensen wij hebben alle disciplines in huis voor uw project.


Ons werk in beeld!

Ook gespecialiseerd in DP lassen!

Meer over ons werk

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!