Over ons

Missie & visie

Iedere dag zijn wij op zoek naar de juiste match. Of het nu gaat om een werkzoekende of een bedrijf wat zoekt naar een oplossing voor een arbeidsprobleem. De juiste werknemer inzetten daar waar vraag is naar iemand met zijn/haar kwaliteiten. Op deze manier daadwerkelijk meewerken aan een optimaal resultaat voor uw onderneming.

Naast de werknemer is natuurlijk de organisatie uiterst belangrijk. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring en schaven continue aan onze processen. Dit om de ook altijd wijzigende vraagstukken adequaat op te kunnen blijven lossen.

Bekijk onze specialisme

Grondwerk

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen tijdens het project voor ongewenste verrassingen te staan.

Glasvezel aanleg

Tegenwoordig zijn televisie, computer en andere elektronisch apparaten niet te missen thuis. Helaas is er nog niet overal glasvezel.

Elektriciteit aanleg

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast. We hebben hiervoor vakmensen in huis (opgeleid)

Wij doen al uw grondwerk!

Ons werk in beeld!

Gespecialiseerd en ervaren!

Ook gespecialiseerd in DP laas!

Meer over ons werk

Neem contact op met ons

Heeft u een vraag ? U kunt altijd met ons contact opnemen voor al uw vragen. Wilt u meer weten, neem dan gerust een kijkje op onze site. Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!