Onze diensten

Glasvezelplanning

Aktief Team b.v. zorgt dat er glasvezel van top kwaliteit wordt aangelegd van de nieuwste glasvezel tot aan de traditionele telefoonlijnen. Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen van glasvezelnetwerken. Wij maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van sleuf loze graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde glasvezelnetwerken

Grondwerk

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen tijdens het project voor ongewenste verrassingen te staan. We doen bijvoorbeeld (extra) onderzoek om graafschade aan kabels en leidingen te voorkomen. Wij kunnen daarbij trilplaat, laserapparatuur en/of trekker met kiepkar inzetten. Wanneer nodig, verzorgen wij ook de bronbemaling.

Waar nodig voeren wij vooraf de nodige sloopwerkzaamheden uit van bestaande opstallen, en zorgen wij voor een vrij bouwterrein. Alles wat er verder gedaan moet worden zoals aanvoer en verwerking van zand, grind, puin en puingranulaat in diverse maten en soorten kan door ons geregeld worden.

Na het uitvoeren van de grondwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de bestrating, waarna we onder meer ook weer hekwerken en/of schuttingen kunnen plaatsen. Wij zij dus in staat om u compleet te ontzorgen! De kans bestaat dat tijdens de daadwerkelijke aanleg van uw project nog nieuwe ideeën bij u opkomen. Dan staan we open voor de mogelijkheid een nog mooiere tuin of ander project op te leveren!

Gestuurde Boring & Boogzinkers

Aktief Team B.V. is gespecialiseerd in gestuurde boringen, boogzinkers en aanleggen van ondergrondse infrastructuur op gebied van waterleidingen, glasvezelkabels, telecommunicatiekabels en elektriciteitskabels.
Dankzij jaren lange ervaring en specialisme leven onze medewerkers maatwerk met de hoogste kwaliteit.

Waterleiding aanleg

Aktief Team B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en het uitbreiden van installaties voor waterleidingen met daarbij behorende afvoeren. Wij werken met een team van ervaren en vakkundige specialisten.

Het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen doen we altijd volgens de geldende normen en voorschriften. Een leiding is al snel een doorn in het oog, dus we zorgen ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt.

Gas aanleg

Aktief Team B.V is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van gasleidingen. Dat specialisme heeft betrekking op alle aspecten. Heel belangrijk daarbij is onze kennis van risico’s en veiligheidsprocedures.

Onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s en gaan zorgvuldig te werk. Zo is het hun tweede natuur geworden om voortdurend controles uit te voeren en garanderen wij minimale risico’s en maximale veiligheid. Elk team werkt onder leiding van een Eerste Monteur Gas. Alle betrokken medewerkers zijn vakmannen die opgeleid zij voor het werken aan en om het gasnet.

Elektriciteit aanleg

Aktief team B.V. legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast. We hebben hiervoor vakmensen in huis (opgeleid). Vaak is ons werk onderdeel van een groter infrastructureel project. U zult onze flexibiliteit qua planning en even proactieve als transparante communicatie dan waarderen. Onze uitvoerder en de monteurs werken altijd nauw samen met de opdrachtgever.

Impressie: Buitengebied

Impressie: Kernen

Impressie: Gestuurde Boring & Boogzinkers

Impressie: Aanleg

Impressie: DP Lassen

Impressie: Elektriciteit 

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat Aktief Team B.V. voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!


Contact opnemen